Базалната температура се измерва 7-7 и 30 но 8 и 9 сутрента вече е късно и каквото сте имерили то е невалидно
Чак пък невалидно
Ето бременната ми графика
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle1=103426&grCycle2=85889 , идеална двуфазна графика. Особеното е, че е с по-ранна овулация. А относно измерването - вагинално и около часа, който посочих вече.
Моята бременност завърши с успешно раждане, но за съжаление загубихме детенцето няколко месеца след раждането, това го пиша най-вече за
Vistal. Както казваш, миличка, една част от мен си отиде. Много е тежко, друг човек съм след това, което се случи. Но животът продължава, сега се радваме на двете ни момиченца. Прегръщам те, Vistal! Имаш по- голямото си детенце, което се нуждае от теб, а за следваща бременност, разбира се ще направите каквото зависи от вас и дано да се получи отново, дано!!!
Мели беше изказала мнение за замразяване на сперматозоиди, това наистина е добър вариант, би ти дало известна сигурност, за да не се чувстваш така притисната от времето и със страх да очакваш всеки цикъл. Ще ти даде спокойствие, че имаш и друга възможност, от която може да се възползваш след време, ако не сполучите в спонтанните опити. Разбира се, дано не се наложи, дано успеете в най-скоро време!
Елица84, успешна инсеминация, дано да се получи от първия опит!