Здравейте, момичета. Нова съм във форума, но винаги ми се е искало да имам повод да се включа.
Правим опити вече 2- ри месец. Цикъла ми е на 35 дни, но се случи нещо много странно, което е и причината да пиша тук.
На 17 ден от цикъла се появи кървене, което продължи 8 дни. Не беше придружено с болка, нито гадене. В началото реших, че може да е овулаторно кървене, но продължителността му е доста голяма.
Отидох на гинеколог точно, когато трябваше да ми дойде. Гинеколожката отхвърли овулаторното кървене, както и възможността това да е менструация. Прегледа показа, че всичко е наред, освен киста на десния яйчник, която била функционална. Попитах дали кървенето може да е от кистата- отговора беше- не.
Днес, на 5- ти ден закъснение отидох да си взема резултатите от изследванията- всичко беше наред. Прегледа ме отново и ми каза, че матката ми не и била приличала на бременна матка, много била малка и, че ендометриума ми бил високо. Изписа ми дуфастон по схема и накрая прегледа приключи с това, че медицината не винаги е точна наука и, че това, че на нея не и се струва, че няма бременност, не означава, че няма.
Знам, че няма как някоя от вас да ми каже дали съм бременна или не, утре сутрин ще си направя тест, просто искам да попитам, дали някоя от вас се е сблъсквала с подобно нещо, защото на мен всичко ми се вижда много странно.
Хем не е ясно от какво е кървенето, хем не е от кистата, овулацията или менструация. Хем не изглеждам бременна, но пък има такава вероятност...
Извинявам се, ако поста ми не е за тази тема. Желая ви страхотен ден