Pav-la, благодаря, усетих се аз, ама късно, пробвах да го махна, ама нещо не успях...
За другото, тъпо наистина, много е кофти така, дано все пак скоро всичко да се нареди и за вас и да не се налага да се чувстваш никога повече така!
Благодаря, Марси!
Иначе аз наред с тези поредни проблеми при мен, си чакам цикъла идната седмица. Имах някакъв спад в БТ на 36.8 по никое време и реших, че ще ми подрани МЦ (тези дни си прегледах календарчетата от 2007-ма до сега с интервалите между МЦ през годините
и се оказа, че въпреки, че по принцип обикновено имам дълъг цикъл не малко пъти ми е идвало между 24-30 ден), та реших, че с оглед на факта, че овулацията подрани поради бързо нарастналия фуликул предположих, че и цикълът ще подрани, но БТ се вдигна след този еднодневен спад и явно няма да подранява чак толкова много, макар, че яйчниците пак са ми се напрегнали много, но поне да изчака да си свърша лечението с Лактажина.
Странно нещо е организмът на човек, лекарите биха казали, че човек на който му идва в интервал от 24 до 51 дена, обилен и дълъг цикъл, има хормонални проблеми и не само, въпреки, че винаги ми е бил такъв МЦ (даже ме бяха карали 7 месеца да пия противизачатъчни без дори да ми тестват хормоните, и в месеца, в който ги спрях, от следващия почна да ми идва пак по същия дълъг и шашав начин). След това друг гинеколог все пак реши да ми тества хормоните, защото тъкмо се бях омъжила и в бъдеще бяхме с планове за бебе, и разбира се всичко беше в норми, и хоп две бременности от раз. Та идеята ми е, че нищо не е такова каквото изглежда и докторите, пък камоли ние знаем толкова малко за чудото на човешкия организъм...
Дано скоро да се включат още момичета с добри новини, че да разведряваме темата по-често!