Някой имали идея приблизително каква е цената на цветната снимка?
Мен ми излезе микробиологията, чиста е. Относно течността зад матката с оглед на микробиология, пкк, црп и вагинален преглед мануално и с ехограф според гинеколожката ми, не е в следствие на инфекция, а просто се появила и щяла да се резобира. Да ама, освен, че адски ми писна от както бебеправим всеки месец да съм с различни проблеми и всевъзможни инфекции долу (а освен хроничния ми цистит и някоя и друга лека инфекция долу за толкова години и след две бременности, проблеми не съм имала никакви), това е просто абсурдно всичкото!
Та освен тези неща, от месец ме боли кръста и над опашната кост постоянно, долу отпред ми е напрегнато и леко болезнено на моменти, пишкам постоянно и се чувствам постоянно все едно ми се пишка и като не се изпишкам повече време ме боли отпред и отзад (не както е било при циститните кризи, които съм имала през годините), та според гинеколожката всичко това най-вероятно е поради тази течност зад матката...
Направо съм на прага да пратя по дяволите опитите за бебе два месеца по-рано, всичко ме съботира и все едно целенасочено ме кара да се откажа.
То не беше хистероскопия за премахване на мним полип, странни еднократни зацапвания между менструациите, циститни кризи, задържани фуликули, липса на МЦ, постоянни течения, инфекции, сега и това. До гуша ми дойде просто...