Здравейте, момичета!
Досега не съм писала във форума, но имам нужда да споделя, защото реално няма с кого.
Имам едно дете, което беше заченато от раз, преди 10 години. Дълго време след раждането си мислех, че още не е моментът за второ...и ето ме сега тук, в тази ситуация. На почти 35 години съм, и вече четири месеца след като спряхме да се пазим, не се получава нищо, бременност няма.
Чудя се дали да предприема някакви мерки сега или да оставя нещата така поне до края на лятото. Според мъжа ми нищо ни няма и на двамата, и ще станат нещата. Но аз се притеснявам. Притеснявам се, че заради мен, ще останем само с едно дете, защото отлагането през годините на опити за второ дете, беше мое решение. Притеснявам се, че няма да успея да забременея. Притеснявам се за ужасно много неща и няма с кого да споделя. Когато намекна нещо в тази насока, всички ми обясняват да не се притеснявам, че е рано още за притеснения и че ще стане. И това още повече ме ядосва, защото се чувствам неразбрана. И в крайна сметка, просто спирам да говоря на тази тема и това е.
Затова влязох да споделя и да почерпя чужд опит, за да си вдъхна кураж.
Мерси, че ме "изслушахте".