Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала, ама вече ми беше писнало да се концентрирам върху всичкото това бебеправене...
ММ има все по-малко желание за гушкане и едновременно с това има такова желание за бебе,та скандали и накрая го убедих да мине на всички видове доктори, включително и на ендокринолог. Железни са му изследванията. Аз си правих такива за Хашимото и излязох с ТСХ 1.925 и Ф3 и Ф4 в идеална норма, та поне това си отхвърлих от мозъка...
Решихме да опитаме с овулационни тестчета и ако още 2-3 месеца не стане, се обръщаме към фертилен специалист, че вече повече от веднъж седмично не можем да се насладим един на друг и много се ядосвам...Той реши, че ще го изоставя, а аз му обясних, че има инсета и много други начини, и определено никой никого няма да изоставя
Сега сме в гальовно примирие, а на мен ми закъснява с два дни и единствено имам болки в яйчниците, гърдите ми просто са тежки, но не ме болят. Не съм правила тест, сигурно от нерви пак ми се е изместила овулацията :-/ Та така... Тединка, и аз стискам палци късмета да е с теб този месец