Помня, защото освен, че по принцип съм си такъв подробен човек, целия живот в момента ми се върти около това за съжаление и подозирам, че там е и разковничето за сегашния неуспех, който вероятно ще си остане и постоянен неуспех, защото никой няма да намери отговора навреме...
Ето сега например, трябваше миналия четвъртък да отида за контролна микробиология за еширихията и да се види какво се случва, гинеколожката я викнали по спешност.
Чак този четвъртък ще ми вземе контролна микробиология (само в четвъртък преглежда в Тина Киркова по касата, а аз съм с направление), а от 3-4 дена освен кръста, тъпата болка ниско в кръста над опашната кост на моменти е нетърпима (все едно някой ме е ритал там), напрегнати са ми и леко болезнени яйчниците, болезнено ми е и в областта на секциото, пишкам по-често, секрета е белезникаво-жълтеникав на моменти и много, много ми писна само от проблеми, всеки месец нещо различно от както правим опити за бебе, преди да почнем, 6 месеца всичко си беше наред долу. Овулацията ми е чак след седмица поне, така, че няма общо, а и такава подготовка за ову не съм имала. Какъв беше този моя карък, просто не знам...