Благодаря Pav-la, но както за пореден път, интуицията и този път не ме подведе, още щом спадна БТ ми стана ясно, че съм била права и за този месец, още преди да почнем с опитите дори го знаех. Това, че болката в гърдите намаля и издутия корем ми спадна заедно с падането на БТ, вече закова факта и просто си го чаках. Дойде си ми днес по обяд, на 36 ден по график.
Щом спермограмата е наред, имам нормална овулация пак, а прогестерона е добър, ако изследванията, които пусна между 3-5 ден сега на останалите хормони също са добри, лоша работа, че не е станало, това за мен ще значи, че има друг явно проблем, а не мисля, че е възможно задържания фуликул толкова месеци поред да е объркал по някакъв начин нещата във фертилната фаза този месец след пукването му през предния МЦ.
Сигурно много ми влияе и факта, че имам две скорошни успешни бременности, както не веднъж съм казвала от първия път буквално, но не виждам причина сега пак да не стане от раз, ако няма друг скрит някакъв проблем, а то не става.
Има го фактора стрес разбира се, но мина година без няколко дни от случката все пак. Вярно, че само 2 чисти месеца сме имали от 7 реално когато почнахме с опитите (в които 2 месеца не е имало хистероскопия, блокиране на овулация, задържан фуликул след това, ову на 42ри ден и МЦ на 61ви ден след това чак, ТСХ над 2.0 и тн), и в които е могло да стане, но все пак...
Поста ми пак стана километрично-обяснителен, ще ме извините...