Здравейте,
Отново да се оплача, че 42 ден почвам, МЦ никакъв го няма и изгледи никакви...
Преди някой да е казал нещо пак за тест, да подчертая НЕ съм бременна 100%.
Обаче секрет ми тече бял, кремообразен вече стана от седмица, преди това 27 дена, в които мина през всички възможни фази течението характерно за овулация, каквато нямах този цикъл и понеже ми се струва абсурно хем да не съм имала овулация този месец, хем да не ми идва, хем вече 34 дена да съм с овулаторен тип секрет и почти постоянно усещане за влажност долу, изобщо няма да чакам да ми идва (ако изобщо ми дойде някога) и тогава да ходя, за да видим какво се случва с прословутия задържан фуликул, ами отивам да ми вземат микробиология още тази седмица.
В допълнение ще кажа, че адски много ми писна от всичко, просто е ненормално да загубим дете, да тръгнем да правим още едно и от първия месец на опити, когато просто не стана, а всичко беше наред все пак, да стигна до 6 месеца по-късно през които освен без овулация, останах и без цикъл вече, просто защото така?!?
Направо тотално безумие... Извинете ме за лиричното отклонение, ама имам чувството, че направо в някаква нереална реалност живея от май месец миналата година насам, а имах и кошмарна седмица и цялата тая работа не ми се отразява хич добре...