0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #200 -: Януари 30, 2017, 13:38:20 pm »
Няма проблем Суши не се извинявай.Ами поддържам си я спада за 1-2 часаи после пак явно е предшественик на цикъл просто аз досега не съм я усещала явно,защото четох ,че и др момичета вдигат телесна темп.преди цикъл за съжаление бебчето явно отново го няма,но продължаваме.💋
« Отговор #201 -: Януари 30, 2017, 16:23:29 pm »
Пак съм аз момичета съжалявам,че ви досаждам.Вие къде се изгубихте няма ли добри новини при някой.Аз вече нещо откачам както споменах от 6 дена поддържам Телесна температура 37-1-2 става ми много горещо изведнъж чувствам се се едно горя направо и ми става лошо от топлината,която иЗлъчвам дори,когато съм в покой,после почва да ме втриса и така си прекарвам вече 6 дена (чидесно).Не съм болна няма ми нищо друго освен тази температура ми се случи нещо много странно гърдите всеки месец ме болят,но вчера се едно ги горяха с 100 градуса и много ме боляха,отделно с мъжлето забелязахме,че нещо ареолите и зърната са ми станали по-големи и някак странни се едно са надути  😲😲😲 и тъй като този месец имах доста стрес не мисля ,че нещо е станало направих и тест 5 дена преди цикъл както винаги "-",очевидно не съм бременна но каква ми се случва не знаем.На някой случвало ли му се е такова чудоо.Извинявам се за дългия пост и тъпите въпроси.Ще се радвам,ако някой сподели имал ли е такива проблеми все пак 💋💋💋
« Последна редакция: Януари 30, 2017, 16:27:49 pm от danaq999 »
*
« Отговор #202 -: Януари 30, 2017, 16:57:33 pm »
Даная, а мерила ли си си сутрин преди ставане температурата(независимо дали си спазила изискванията за БТ)?Пробвай да видиш и тогава каква ти е. Аз, тъй като меря орално - след О сутрин БТ ми е около 36,6-36,7, но през деня мерена орално е около 37,тоест така или иначе през деня се покачва заради активност и прочие.Стискам палци да е това тази температура да е предвестник на това, за което мечтаеш :bighug:
« Отговор #203 -: Януари 30, 2017, 17:03:39 pm »
Lilitu 💋💋💋 аз говоря за Телесна температура,не за базална иначе бт сутрин ми е 36,9 и не я мери нея повече за деня тъй,като няма смисъл,но телесната ми се вдига от нещо и не ми е хич добре от това постоянно ми е много топло или ме втриса.Благодаря ти за пожеланието 💋
« Последна редакция: Януари 30, 2017, 17:06:05 pm от danaq999 »
*
« Отговор #204 -: Януари 30, 2017, 17:51:50 pm »
Да, миличка, разбрах че за телесна говориш, но така или иначе те всичките са свързани...ако има отклонение в БТ, ще има и в телесната и обратно. Айде да е на хубаво това втрисане :) Като се замисля, но не знам по кое време на бременността е било, с първото ми дете и мен ме повтрисаше така вечер  :D
« Отговор #205 -: Януари 30, 2017, 18:10:48 pm »
Lilitu,мила нямам надежда за този месец голям стрес ми беше.И теста ми е "-" за 6 месеца не ме е подвел "-" тест,но ми харесва позитивното ти мислене 💋💋💋💋
« Последна редакция: Януари 30, 2017, 18:15:49 pm от danaq999 »
*
« Отговор #206 -: Януари 30, 2017, 18:27:45 pm »
ООО, на 10 ти ден няма как да е положителен тестът...Ако на10ти ден  е настъпила имплантацията( между 6ти и 10ти ден), то ЧХГ в деня на имплантиране е 5 и се удвоява на 48 часа, направи сметка кога може еидн тест да отчете :) Поне на 12ти ден, а най-добре 13-14ти :)  :bighug:
« Отговор #207 -: Януари 30, 2017, 20:09:18 pm »
Дано си права душицо 💋💋💋
« Отговор #208 -: Февруари 01, 2017, 16:16:05 pm »
Ох,момичета моята телесна темп.вече 8 дни си продължава обикновенно на обяд след обяд и вечер.Обаче днес меря бт сутринта в 6:50 беше 36.7 и веднага след това меря ТТ 36,6 според вас възможнон ли е бт и Тт да са почти еднакви нали трябва да има разлика от поне 0,4 между двете така поне бях чела?
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #209 -: Февруари 01, 2017, 17:09:35 pm »
Даная,не е възможно това. Базалната температура и с 0,5 по-висока от телесната. Това си е закономерност. Нещо си объркала в измерването,по-скоро на базалната,отколкото на телесната.
Любовта е сила !

« Отговор #210 -: Февруари 01, 2017, 17:29:49 pm »
Може и така да е,защото за Тт държа до 3 мин след като спре да мига,а за Бт не издържам повече от 1-2 мин макс след като спре да мига стойността.
« Отговор #211 -: Февруари 06, 2017, 22:03:12 pm »
Идвам с едно въпросче.
Днес по обед ми дойде,като си текна червеничко ,при следващато wc пак имаше но малко и това само при ходене по малка нужда.На превръзката нищо (леко зацапано ,но не и кръв) и после до вечерта нищо ,нито болки  нито кръв.Предполагам ,че утре ще си тръгне нормално  ,но аз кой ден да броя за първи ?
Ако беше само кафяво знам,но аз видах червена кръв макар и малко....важно ми  е да знам кой ден да броя за първи ,защото ще почвам хапченца.
« Отговор #212 -: Февруари 06, 2017, 23:33:32 pm »
Моята гинеколожка ми каза,че ако ти дойде до 2 на обяд броиш за 1 ден ,ако е след 2 отчиташ за 1 ден следващия ден.
*
« Отговор #213 -: Февруари 07, 2017, 08:35:56 am »
Ако е преди 2 часа, както е писала Даная, ти е дошло, няма нищо че върви така странно.Случва се понякога.

« Отговор #214 -: Февруари 07, 2017, 16:28:59 pm »
Благодаря ви момичета  :bighug:
« Отговор #215 -: Февруари 07, 2017, 21:59:45 pm »
Здравейте момичета. Пожелавам на всички ви скоро да видите ++ тестове. Ето че отново след 5 години се включвам в тема искам бебе. Забременях с първата си рожба след 1 година опити и ето че дойде време пак да се пробваме...все още не става, но се надявам скоро да се радваме на  :bfp: :babbycarrage:
« Отговор #216 -: Февруари 07, 2017, 22:43:38 pm »
Добре дошла Кикчето!Желая ти успех както и на всички други дами!И аз се надявам скоро и ние да успеем да сбъднем най-после мечтата си.Дано скоро всички се махнем от тази тема и да отидем в таЗи за бременни мамчета.
« Отговор #217 -: Февруари 08, 2017, 22:21:57 pm »
Здравейте!
Ето че се престрашавам да пиша, защото вече съм отчаяна  :( от септември правим опити, и с ову тестове сме пробвали, и всеки ден сме го правили и пак нищо. Ноември ходих на гинеколог, но той категорично каза да не се притеснявам за това, чак след година опити ако не става, тогава да отидем. Да, но мина половин година :( и при положение, че и всеки ден сме го правили и около фертилните дни....
Тези дни отново реших да пробвам с ову тест, в събота започнах - събота, неделя отрицателни, понеделник доста се чудихме с мъжа ми, защото беше много по-ярка, но с една идея по-бледа от контролната. Не правихме нищо. Вторник пак правих теста, чертичката вече беше доста по-бледа. Днес сряда вече втората черта беше изчезнала. Опасявам се, че сме пропуснали този месец и трябва да чакам отново цял месец  :( :( :( :( :( :( :( днес го направихме, но явно сме изпуснсли овулацията и ще е било безсмислено.
« Последна редакция: Февруари 08, 2017, 22:25:02 pm от momiche_f »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #218 -: Февруари 08, 2017, 23:08:09 pm »
Здравей, момиче!

Наистина времето на опити не е много, но аз бих започнала с някои изследвания, например цитонамазка, кръвна група, скрининг за инфекциозни причинители, спермограма ... за да не се губи време, а и тези изследвания така или иначе ще ти помогнат за една по-спокойна бременност. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #219 -: Февруари 09, 2017, 07:40:07 am »
Цитонамазка правих още ноември като отидох до гинеколога, дори тогава ми гледаше яйчниците с този микрофон, всичко е нормално. Кръвен тест, но от този стандартния при личния лекар правих, който е профилактично за годината, всичко е нормално. Други изследвания не сме правили, защото гинеколога каза, че трябвало година ако мине.
Мислите ли, че съм си изпуснала шанса този месец, по-горе писах за тестовете за овулация  :(
« Последна редакция: Февруари 09, 2017, 07:46:36 am от momiche_f »