Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но много неща ми се струпаха на главата. Лошото е, че миналия месец все пак ми дойде, след седмица закъснение, с много болки и обилно и така и не разбрах имаше ли нещо или не...Малко се разпаднах, но се вдигнах бързо и се прегрупирах
Такава съм си аз
Яд ме беше даже, защото с мъжлето опитваме от почти година, но не твърде сериозно, защото беше постоянно в командировки, аз също имам по-особена месторабота и понякога се засичаме само в коридора...
Но от този месец той е с нова месторабота и това му подейства добре, да чукна на дърво. Стана инициативен, по-палав и се по успокои, така че се надявам следващата година да е нашата. Ако не стане и следващите няколко месеца, решихме да си направим изследвания и каквото сабя покаже
Леле много дълго стана... Тъпото е, че моят цикъл пак нещо се е разбъркал, и този месец ми закъснява с три дни и никакви признаци няма, само чувствителни и от време на време сърбящи и парещи зърна...такова чудо, без болки в гърдите не съм имала, ще се ходи на док скоро. Два теста, вчера и тази сутрин, по тънка и мааалко по-плътна втора черта...Престо са и съм скептична, че може да са изпарителни, ва 5 и 8 минута и така, ще видим...Стискам палци всички скоро да се похвалите с двете заветни чертички, и ги сбъркайте тези мъжлета
Целувки на всички