0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременна или не !?
« -: Ноември 17, 2016, 18:16:57 pm »
Здравейте на всички!
Аз съм нова в тови форум и предварително се извинявам ако има същата тема или не е в правилния раздел. 
Страшно съм объркана ... с моята половинка пробваме от 5 месеца за бебе да не говорим за безброй отрицателните тестове за бпеменност и този месец ми закъсня с 4 дни ... реших пак да си направя тест - отрицателен .гърдите си ме боляха както при цикъл но не бяха  напрегнати а само боляха. Сестра ми ме посъветва да отидем на гинеколог да ме видят на ехограф до ме видят . Отидохме и ми заявиха че имам плоден сак но не се виждаше зародиш - точицата... каза да отида сред 1 сидмица пак . Да ама днес ми дойде ... ппавих пак тест пак нищо... по принцип имам доста болезнен цикъл а този път нито болки нито нищо  ,а и леко цапа ни тече обилно и е ппозрачно розово - кафеникаво ... леко придърпване от към яйчниците - само това... незнам какво да мисля. .. какво става ...
Re: Бременна или не !?
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2016, 19:50:50 pm »
Здрсеей Teuer,
За да се види нещо на ехограв стойнодтите на ЧХГ трябва да са около 1000.Повечето уринни тестове отчитат ЧХГ над  25.При всякакво положение е странно.Едното което трябва да направиш е да си пуснеш кръвен тест за бременност,др. е да отидеш на доктор
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2016, 20:47:39 pm »
Преди 6 месеца бях на гинеколог. .. искам да кажа че каза че всичко ми е в отлична форма . Правихме цитонамазкя и още някакъв  вид изследване на секрет. Незнам много съм притеснена .. сега вече ми тече нормално като нормална менструация ... да нямам някакво заболяване и наистина си беше сакче...
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2016, 21:35:26 pm »
Успокой се.Нищо ти няма.Много голям процент от бременностите завършват така,дори и по-рано,някой даже не разбират ,че са били бременни (всичко приключва в деня на цикъла).Нещото което трябва да те успокой е че е имало имплантиране,за теб може това да е нищо,но за някой това е много.Аз все пак бих си пуснала кръвен,за 1 вечер не мисля че ЧХГ би изчезнало,всички резултати над 5 ще ти покажат ,че найстина си била бременна.Каквото и да решиш,не се отказвай от опитите,ще видиш че бързо ще станат нещата
*
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2016, 22:24:35 pm »
Аз също подкрепям мнението да направиш кръвен тест, вероятно става дума за биохимическа бременност, което не бива да те плаши, по никакъв начин. Аз също не искам да те плаша а да те окуража да продължиш с опитите  :P
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2016, 08:54:29 am »
Здравейте, съвсем нова съм тук и имам нужда от помощ.След 1 година опити Ситуацията е следната 4 дни преди евентуален цикъл 3 положителни теста с малко по бледи черти.Но днес 2 дни преди датата на евентуалния цикъл силни болки в яйчниците все едно ще ми идва..възможно ли да са грешни тестовете направо ще се побъркам вече  :(
*
« Отговор #6 -: Ноември 20, 2016, 09:44:31 am »
Здравей, Н.Д!
Поздрави за положителния тест  :)! В началния етап на бременността може да има различни симптоми като напрежение, болки, придърпване, и др.
Прегледай тази тема:
Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начална бременност (статистическа тема!)
При някои момичета липсват каквито и да е симптоми, други споделят за подобни на ПМС усещания, при всяка бременност е различно, аз също имах бодежи и придърпване в яйчниците преди очакваните дни за цикъл.
Дано всичко е наред при теб! За потвърждение може да направиш кръвен тест за бременност или отново уринен след два дни, би трябвало чертичката да стане по-наситена. Уринният тест е по-добре да се направи сутрин с първа урина (тогава концентрацията на ЧХГ в урината е по-висока) или ако тестваш денем - след 2-3 часа въздържане от прием на течности.
Желая ти успех и пиши!  :)
« Последна редакция: Ноември 20, 2016, 09:52:24 am от marsi »

« Отговор #7 -: Ноември 20, 2016, 10:49:18 am »
Здравей marsi ,благодаря ти за отделеното време тъкмо пуснах кръвен неиздържах вече в това невидение истина ли е или не  :( очаквам резултата стискай ми палци...
*
« Отговор #8 -: Ноември 20, 2016, 13:45:51 pm »
Стискам палци  :)  и ще чакам резултата от кръвния  :)

« Отговор #9 -: Ноември 21, 2016, 12:19:22 pm »
Здравей, резултата е категорично положителен :) от лабораторията ми казаха ако е над 10 е положителен моя е 150,40 mIU/ml  :D  тези болки в яичниците малко ме притесняват, но се надявам да не нищо сериозно.А кога ще мога да видя дали точицата си е на мястото ? :)
*
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2016, 12:22:52 pm »
Радвам се, че резултата е положителен.При стойност над 1000 може да се види точката.Наистина болките са нормално, много често в началото на бременността, симптомите са същите като при цикъл.

« Отговор #11 -: Ноември 21, 2016, 12:40:11 pm »
Супер новина ,честито  :bighug:
*
« Отговор #12 -: Ноември 21, 2016, 13:04:43 pm »
Здравей, резултата е категорично положителен :) от лабораторията ми казаха ако е над 10 е положителен моя е 150,40 mIU/ml  :D  тези болки в яичниците малко ме притесняват, но се надявам да не нищо сериозно.А кога ще мога да видя дали точицата си е на мястото ? :)

Чудесен резултат, честито! :D
За регистриране на плодното сакче, според мен преглед след около седмица (с вагинален ехограф).

« Отговор #13 -: Ноември 21, 2016, 15:30:16 pm »
Благодаря Ви момичета  :D