Здравейте,
Искам да ви споделя и моята драма, защото за мен си е драма, но ще я разкажа за да не правите моите тъпотии!
На 26;7;8 не помня Май ми дойде. По принцип ми върви 9-11 дни, като само 2-3 са кървави и после почва чернилка до края. От 10 години все ми е така. Без промяна. Точна съм като швейцарски часовник. Този Май обаче забелязах, че ми тече 4-5 дни, без чернилки и тн. Викам си "Ура 1 месец и аз да съм като хората"! На 14.06 започнаха зверски болки в гърдите - подуха се, болят. Много болки в яйчниците, кръста. Викам си "Офффф идва ми 2ри път" . Да, ама не. На 3ти ден от болките се появи зацапване и реших, че ми дойде. Е не... Днес е 18.06 няма никой още. В деня на зацапването взех кръв ЧХГ . Резултат 0 от <5 при бременност. Демек отрицателно ЧХГ. Изчаках още 2 дена айде на Ехограф. Бебе пак няма. Сега излизам от София Мед бебе пак няма. Лекарката ми каза, че ЧХГ-то не се прави толкова рано, а поне няколко дни след закъснение. Колко е вярно вече не знам. Имам и 100 отрицателни теста... Болките продължават, кървене няма. Дори аз вече не вярвам, че е бебе, а е хормонален дисбаланс. Знам само, че за първи път от както имам мензис се чувствам така по средата на 2 цикъла. Дълго чакана бременност с години е. Съвет: НЕ БЪРЗАЙТЕ, защото аз съм до тук 100лв назад , а за какво и аз не знам. Сега чакам 26;7;8 и ако не ми дойде съответно чакам закъснение. До 5 Юли трябва да е ясно всичко. А иначе ми каза на ехограф се вижда чак 3 седмици след закъснението. Ако е станало нещо, дори не знам кога ще е станало. От снощи съм с болки само в ляв яйчник. Вече съм се побъркала. Това е. Ако имате подобни случки споделете ги, но не бързайте, а чакайте мин 6-7 дни закъснение!!!