0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, видяхме го ембриончето, в шеста седмица е 😊😊 след две седмици съм на преглед за сърдечна дейност.
Момичета, здравейте, аз за последно ви пиша тук, време да се изместя в друга темичка 😊 днес чухме сърчицето, няма такова щастие, в осма седмица съм. Пожелавам на всички, които желаят детенце скоро да усетят моето щастие 💞
Здравейте и от мен. Ситуацията ми е следната: Миналия месец ми дойде на 14.02, сега трябваше на 14.03., закъснява ми вече три дни. Цикъла ми е редовен 29-30 дни. На 06.03 ми отчете положителен тест за овулация. Сега се чудя възможно ли е да е станало чудото с тази късна овулация или ми закъснява заради нея и ще ми дойде по късно. Никога не ми е закъснявало и много се надявам. Болят ме яйчниците,имам пробождания ниско долу в корема,много ми е отпаднало,лежи ми се,спи ми се,гади ми се.Благодаря ви предварително.
marsi , благодаря, днес следобед правих Шуърчек - отрицателен, категорично. Явно от инфекцията цикълът закъснява (и друг път се е случвало - 1-2 пъти годишно с по около седмица закъснение). Следващият път, но съм решила да взема тест за овулация.