Здравейте! На 39 съм и имам син на 21 и дъщеря на 13 от втория брак. Този месец изпаднах в такъв стрес и напрежение, че още не мога да се успокоя. Пазим се от както се роди дъщерята, но този месец стана белята и сега имам странности които ще ме побъркат. На 1.12. имах нормален 6 дневен цикъл, но на 10.12. стана белята. Странното след два дни имах нещо като треска за около 2-3 дни и размествах в къщи, гърдите ми наедряха все едно кърмя секретът от тях бе по тъмен на цвят и цели капки. На 22.12. отрицателен тест, на 25.12. болката в гърдите поспря, но и до днес са камък, последваха бодежи, опъвания в матката и яйчниците и леки болки в кръста. На 26.12. поредният отрицателен тест и на обяд ми прокървя, първо светло червена кръв после кафява и до днес много оскъдно на превръзката а по нужда капки разредена. Днес следобед след въздържане от течности пак отрицателен. В Германия съм, час ще запиша след празниците, но посещението при лекар ще е след седмици най- вероятно. Ще съм много благодарна да изкажете мнение какво може да се случва!!!