Здравейте мили дами, казвам се Кати на 24г. съм. Пиша ви във връзка с нещо, което ме тормози от доста време вече. Доста неща из прочетох в нета, но отговор така и не намирам, дано тук поне някой ме насочи или даде отговор. Та на кратко моята история е следната: Аз съм с доста редовен цикъл на 28 дни + - един два дни. Като цяло с мъжо искаме бебе, ама не сме почнали твърдо да го правим,но притеснението ми е голямо, тъй като уж се пазехме само накрая, но от 12 февруари та до нес, цикъла ми още го няма. Има ли сме си полов акт при дните за овулация, правих 4 теста и са отрицателни, имах зацапване преди менструацията когато я чаках но, нищо. Обикновено съм с доста болезнена таква, пъпки, мазна коса, нервност,това седмица преди нея, изведнъж всичко спря. Цикъл няма, косата ми, кожа и нокти са отведнъж по-хубави от всякога. Имах разни придърпвания от време на време, но сега като никога и гърдите не са ме болели. Никакви симптоми че ще ми идва. Ходих на гинеколог два пъти, гледа ме с вагинален ехограф, нищо ми нямало, нито кисти, нищо, спомена само че имало вероятност, единият ми яйчник да не е функционирал нормално този месец. Само да кажа че бях подложена на голям стрес в работата, ще ме съкращават и т.н. и така вече 2 седмици го няма, общо 40 дни от последната ми менструация. Доктора ми изписа дупфастон да пия, и пак да ида, но не ми пусна никакви изследвания, не съм го купила, защото нямах възможност, този месец, на заплата ще е, но и мнението за него е много противоречиво, а имам планове за бебе след има няма месец два, да не говорим че и течение нямам, обикновено преди цикъл имам леко, сега и това го няма. Не знам и аз вече какво става. Извинете ме за дългият пост.