Здравей момичета!
На 24 години съм и в края на май месец ми правиха лапароскопска операция зарсф спукана киста. Състоянието ми беше много лошо и операцията беше животоспасяваща. Тъй като ми бяха казали лекари, че съм с бъбречна криза и бях престоялаОт доста време с кръв в стомаха. Бях наплашена, че съм с извънматочна бременност и още хиляди неща свързани с това, че няма да имам деца.(преди операцията) Всичко мина успешно, нямаше след това помен от всички лоши приказки. Но у мен остана голям страх. Следя се и ходя редовно на гинеколог. Там нещата са перфектни. От един месец съм женена за мъжа ми и правим опити за бебе от толкова. Овулацията ми не е проследявана от лекар, но имам редовен цикъл и правих тестове за овулация. На 12.11 ходих последно на гинеколог и той каза, че тази седмица са "хубавите дни" и да действаме. Правили сме секс всеки ден с изключение на един в периода от 1м. От 17.11 имам страшни болки в гърдите, сутиена е непоносима тъкан, появи се световъртеж, частично гадене, да не говорим, че станах много емоционална. Струва ми се, че е твърде рано за някакви симптоми. Въпреки всичко една приятелка ме посъветва да си купя ранен тест на ПРЕСТО, че е добър. Такъв за жалост не открих и си взех believe. Направих го на 24, е беше отрицателен.
Изчаках ден преди предстоящия цикъл и направих отново тест два бр. един believe и един Престо. С Бледи, но добре виждащи се две черти. Не бързах да се зарадвам, тъй като ми се стори, че не е достатъчно. След един ден закъснение повторих - пак бледа черта. Викам си "да му се невиди" , явно сме наникъде. След три дневно закъснение - ОТРИЦАТЕЛЕН. Ще умра!!! Какво значи това? Имало е оплождане, което не е успяло да се развие?! Да, ама не ми идва. Не ме боли корема като преди цикъл. Имам някакви буквално боцкания в корема. Гърдите ми ще се пръснат - твърди са и са по-тежки. С мъжа ми правим секс и ме боли в някои ситуации.
Знам, че съм за лекар, но ако хипотетично съм бременна, не е ли рано? Направо ще полудея от притеснение и не знам накъде?!
Моля за съвет!
Благодаря Ви!