Здравейте, момичета! Съвсем нова съм във форума, но чета от много време и намерих доста полезна информация от тук. От 10-тина дена меря БТ, публикувам си графиката, макар да не е показателна, тъй като не е мерена в първата фаза и не може да се направи сравнение.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=Hrissie88 От около 7 месеца пробваме, но имам Хашимото, освен това ми откриха и полип, зарадо който правихме хистероскопия през Септември. Та...от 9 дена температурата ми се задържа 37.2-37.3 и шийката ми е много високо. Цикълът ми е около 29-31 дни и очаквах да ми дойде вчера. Тази сутрин реших да направя тест и с първата урина направих Шуър Чек - не знам на мен ли ми се привидя, но според мен има втора чертичка. 45 минути по-късно направих Престо и там вече се вижда чертичката. Веднага отидох до Кандиларов за изследване на ТСХ и ЧХГ. Въпросът ми е, според вас, на втори ден от закъснението не би ли трябвало да се вижда ясна втора черта? Това че е така бледа не означава ли че е много ниско ЧХГ-то и ми е рано да се радвам? Направо не смея да се зарадвам, а за пръв път виждам "+" тест.
След няколко часа ще излезе ЧХГ-то и ще знам, но дотогава просто не мога да издържа. И освен това, след колко време мога да ида на лекар. Някъде прочетох на 10 ден от закъснението, защото ЧХГ трябва да е достатъчно високо? Правилно ли съм разбрала?
Много ви благодаря!
П.С Забравих да напиша, че последния ми цикъл беще на 13.12. Днес ми е 33 ден от цикъла и това, което ме притесни е, че по тези изчисления, ако има бременност, съм в 5 г.с., а ЧХГ май е ниско.