Здравейте
Моят проблем е следният: На 02.02. направихме първата си инсеминация. Докторката каза, че е била като по учебник и затова няма да се налага да правим втора. На 06.02 и 07.02. вечер след ядене ми призляваше и ми се гадеше. Ставах да повръщам, но не успявах. През деня на работа пак имаше моменти, в които ми призляваше и реших, че може да е или грип или бременност. За да не купувам лекарства за грип, реших първо да си направя тест. Взех си Престо, защото знам, че е за ранна диагностика и на кутията си пише, че първата касета може да се използва 7 дни след полов акт - спазвайки тази инструкция, сутринта на 09.02. с първа урина си направих теста и имаше две черти!!! Показах го и на мъжа ми и двамата пощуряхме от радост (правим опити от 4 години и имам 2 спонтанни аборта).
Решихме да направя 2рия тест в понеделник и да видим дали втората чертияка ще е по-ярка. На 12.02. сутринта пак с Престо имаше мноооого по-бледа 2ра черта, почти незабележима и определено много по-слаба от първия тест.
Днес 14.02. си направих 2 теста - на ШурЧек и на Престо. И двата категорично показаха една черта.
Сега не знам какво да си мисля
Не съм си правила кръвен тест, а и не ми е закъсняло още. Трябва да ми дойде на 18.02.
Моля ви да ми кажете на вас случвало ли ви се е първо положителни, а после отрицателни тестове да имате и знаете ли каква може да е причината?