Здравейте на всички! От година и нещо правим опити с моя приятел за бебе. Все не става. Преди 2 месеца започнах с изследванията при специалист стерилитет. Спермограма- идеална, фоликуметрия- имам овулация с много добър фоликул. Докато фоликула беше 15.7 мм пуснахме 2 хормона- LH и Естрадиол- перфектни стойности. На следващия ден фоликула беше вече 18 мм и започнахме 4 дни подред опити. След 4 дни пак на видеозон-фоликула се беше спукал. Докторът ми каза че овулацията е минала по книга. До преди това се бърках с датата й и явно сме правили опити след като е минала вече, гледайки си календара на тел- а, който явно ме е бъркал. Този път хванахме точния момент. Овулацията ми беше между 12 и 13 ден от цикъла. Започнахме с базална температура. 19,20,21,22,23,24 и 25 ден- 37.2.Днес обаче 37.1 и направо умрях. Трябва да ми дойде на 02.02, но от една седмица ме боли корема и си имам всички Пмс. Нямам нерви вече за кръвни тестове и уринни такива. Днес и кръвното яко ми падна. Какво мислите за тази БТ- 37.1 мен ме притеснява, че падна след като седем дни подред беше 37.2.