Здравейте, отдавна хвърлям по едно око на темата.
С приятеля ми се опитваме да си направим бебче доста отдавна, може би повече от година и все не става.
Изследвах си хормони, всичко е в норми, хиляди прегледи при различни лекари и всички казват, че съм добре. Казват че трябва да стане, а то не става. Приятеля ми не си е правил спектрограма.
Изписаха ми Дуфастон от 15 ден до 25 ден. Преди дуфастона цикъла ми беше около 29-30 дни. Сега след 8 месеца Дуфастон вече е 27-28 дни и е абсолютно редовен всеки месец.
Последният ми цикъл беше на 18.12.2017, изчислих овулация около 01.01.2018. Правихме опити от 27.12 до 02.01 всяка вечер. След това вдигам краката на стената за около 15 минути.
Някъде около 6-7.01.2018 започна да ми прилошава, да ме боли леко корема ниско долу и да се чувствам отпаднала (струва ми се много рано, но все пак ...). Прилошаваше ми най-вече сутрин и вечер, от миризми на парфюми, цигари и други по силни миризми.
Обнадеждих се, че може този път да сме успели и имах неблагоразумието да си направя тест (шуар чек) на 10.01. Знам че е много рано, но така ми се искаше да видя втората чертичка, но не ...
Днес сутринта с първата урина имах леко розово течение. Имам си болките в корема като преди цикъл, но значително по-слаби.
Има много голяма надежда да се е получило и може би реших да пиша за да ме свалите малко на земята и да ми кажете вашето трезво мнение.