Здравейте, момичета!
Отдавна Ви чета, но сега за първи път пиша.
Накратко моята история на 28г. съм, от една година с М пробваме да бебеправим, но без резултат. До момента сме направили всички рутинни изследвания плюс хормони и спермограма на М, всичко е в нормите, но бебе не става. Друг важен фактор е, че моят цикъл се побърка откакто сме започнали опитите и е супер нередовен варира около 40дни. Та да стигна до конкретния повод да пиша тук - последният ми цикъл беше на 06.12.17г, овулацията ми беше 28.12.17г., а на 03.01.18 до 07.01.18г. включително имах еднократно всеки ден при избърсване на хартията ръждиво-розово зацапвате/течение, съпроводено според мен с ПМС, на 08.01 бях на преглед с предположение от страна на АГ за ранна бременност, която така и не откри, тъй като според мен тогава нямаше никакво закъснение на база това, че ми е 40дни продължителността на цикъла, а другото й предположение беше нисък прогестерон, което безпредметно тъй като скоро правих изследвания и са в норми всичките ми хормони. Тя не намери причина, а и тогава нямаше помен и от този теч. На 08 и 09.01 беше само с ПМС , но днес сутринта отново еднократно се появи това зацапване. Моля ви за мнение, момичета,има ли вероятност да има бременност според вас, или каква би била причината за тези зацапвания. Благодаря Ви за вниманието и се извинявам за дългия пост.
Поздрави и много положителни тестове!