Здравейте, мили момичета!
От доста време не съм писала тук, защото предприехме ново начинание с тогавашния ми приятел - вече настоящ съпруг, бяхме се съсредоточили върху трескавата подготовка около сватбата, но не преставахме да се пазим с тихи молитви чудото да се случи и с нас, но то така и не се случваше. В новогодишната нощ обаче се случи нещо странно, което ме озадачи. След
ми зацапа розово за малко и реших, че ми идва лелката и сложих превръзка - очаквах цикъла седмица по-късно според приложението на календара за МЦ и мислех, че е подранил. На сутринта -
ни следа. Имах само напрегнати гърди, но те ми бяха вече от няколко дни и не отдадох значение. После нещо не ми даваше мира цяла нощ и реших на другия ден след работа 02.01.2018г. да направя тест. Взех от тези на лентичките. И докато обаче изчаквах 5-те минути спокойоно, хооп...бледа втора чертичка. Викам си сигурно сънувам. Пуснах я в чат на мъжа ми, той потвърди, че също я вижда, и реших да изчакам още ден, за да направя нов. Същата работа пак бледа втра черта. Записах си час на следващия ден 04.01 за АГ и той след доста гледане с вагинален УЗ, каза честито има бременност, но е много малка и не може да се измери. При мой въпрос в коя седмица съм, отговори : е, то се вижда - в 5- та. Каза ми да ида пак на 17-ти, но мен ме тресат едни съмнения...четох из нета че в 5-та седмица все пак на всички им казват каква е големината на сака и т.н Този доктор, защо така набързо ми го смота. Само ми предписа фолиева к-на и Папаверин ако съм получела спазми и това беше. Направих си трети тест на 05.01 чертата все още е бледа според мен, не би ли трябвало да е доста по-наситена??
А също така нямам нито гадене, нито нищо като симптоми, само гърдите продължават да ме болят, а четох че в 5-та 6-та седмица вече симптомите стават силно изразени. С нередовен цикъл съм и последният МЦ беше на 02.12.17, по нея ли АГ е констатирал, че съм в 5 г.с, след като не можеше да види на видеозона. Какво бихте ме посъветвали? Ще опитам да прикача снимка на теста и се извинявам за дългия пост.