Здравейте, нова съм тук и не съм предполагала, че ще ми се наложи някога да питам/пиша подобно нещо, но животът понякога си прави странни шеги с нас. И така, моля за мнения по следната главоблъсканица, която имам: на 38 години съм, омъжена, с деца, родени след нормални бременности, цикълът ми винаги е бил като часовник, 28 дневен, продължава 7 дни, рядко по 6 дни, като е мнооого обилен, ужасно обилен, с много съсиреци. И така си беше до миналия месец, когато ми дойде на 2 Октомври и продължи 6 дни, както винаги много обилно. Дотук добре. Около 15-тина 20 дни по-късно започнах да изпитвам ужасно гадене, с позиви за повръщане, започващи от сутринта и продължаващи през целия ден. Трябваше да ми дойде на 30, но не ми дойде тогава, а на 1 Ноември и за пръв път в живота ми беше само 4 дни! Изключително оскъдно розовеникаво течение, което на 4 ден съвсем спря. Гаденето обаче не спира. Към него прибавям и ужасни болки в кръста, както и странни усещания, които не мога да опиша точно като болки, в корема. Направих си 2 теста, но и двата са отрицателни. Чудя се дали имам някакъв проблем, дали съм бременна, дали да се радвам или притеснявам, и изобщо какво да правя, защото тази ситуация е непозната за мен и честно казано се чувствам като в небрано лозе. Чета из нета, че е възможно при късна овулация да ти дойде първият цикъл след забременяването, но защо тогава тестовете са отрицателни? Моля, посъветвайте ме дали и кога да си направя нов тест или ако имам някакъв друг проблем, за какво да внимавам и за какви симптоми да следя? За протокола - живея в чужбина и тук такива кръвни тестове и т.н. не се правят на който когато му скимне, т.е. никой няма да ми направи такъв, само защото аз така искам. Благодаря предварително на всеки, който би се включил с мнение и се извинявам за дългото писане.
Забравих да кажа, че обикновено преди цикъл гърдите ми са ужасно болезнени и твърди, а този път бяха меки и нямаше никаква болка. За сметка на това, от 3 дни насам ги усещам натежали и напрегнати, което за няколко дни след цикъл е абсолютно ненормално за мен.