Все още не съм сигурна дали самият уред се нарича раклет или сиренето, или и двете. Хубавото е, че не изисква приготовление, лесно е и може да се импровизира колкото си искаш. Може да стане и с друг вид кашкавал, просто трябва да става мек и да се точи, а не толкова да се запича. Може да се заменят картофите с хляб, палачинки или каквото ти дойде на ум. За гости е готино, защото всеки си слага колкото и каквото си иска, а и също е забавно докато го изчакаш да се стопи. Ще сложа снимка да се види какво точно представлява.
Иначе в последните дни-
шницели, салата с цвекло, зелени треви, краставица и дресинг
пилешки бутчета, салата- домати и краставица, пълнени гъби, крем с цедено мляко
свински пържоли с кус-кус (арабския) и сметанов сос, салата
днес- палачински, а за вечеря ще го мисля после