Добър ден, другарчета
И от закуската, и от кафето, ако може за мен
Днес наистина отново не спира да вали. На мен лично ми е много красиво и не се оплаквам. Като има вода и ток, значи нещата са под контрол
Теди, да, теб питах, защото знам, че си близко до Хасково, а снощи гледах репортажите от там.
Злати, а аз тази зима, незнайно защо се пързалям по-малко от предишни зими. Преди като че ли ставаха повече поледици, а сега по-скоро пързалянето е само от напълването на грайферите на ботушите със сняг и последващо влизане в помещение с излъскан под.
Но вие се пазете наистина с бебчо/бебка.
Това на снимката сигурно е племенницата? И Дани вече смело се разхожда в снега и даже започна да търси по-трудните участъци
Марси, ако трябва да ти отговоря като жена, то отговорът е "червена"
Просто такава ми се падна. Не съм я избирала по цвят и дори не толкова по модел, а по състояние и изминати километри.
Шкода Фабиа е. Основно за мен и Дани. Да имаме повече свобода и да се предвижваме по-бързо. Имам голям страх от шофирането и дано успея да го преоодолея. Предишният път като се пробвах да карам, не успях, но сега имам голяма необходимост и уж съм по-смела, та ще видим. Като я взема, ще трябва да й сменя веднага гумите, че били доста изтъркани и ще слагам парктроник, за да няма много счупени фарове на колите пред блока
Хубав ден на всички