0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 15
« Отговор #740 -: Януари 14, 2017, 09:20:36 am »
Добро утро в събота, раздумковци. Наспахте ли се? :)
Студ! Студ! Студ!
"Знам, че не се говори така по телевизията,
ама наистина, аман!"- Емо Чолаков
Нека се поглезим с кафето с пожелания за спокоен ден и много усмивки.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #741 -: Януари 14, 2017, 10:09:30 am »
Добро утро!  :)

Tеди, чудесна закуска  :) - вкусна и много красива :)

При нас днес е топло. След ниските температури от последните дни, днес е +3 градуса, вали дъжд и текат реки. Дано да не паднат рязко температурите, че замръзне ли, ще стане страшно.

Хубав почивен ден на всички, да ви е топло и уютно!  :)

*
« Отговор #742 -: Януари 14, 2017, 11:51:50 am »
Здравейте. :D И при нас "топло"-45-5 градуса. :lol: Газим в кал и киша! Улиците ни са реки. Абе,"венецианска" идилия. :wink: Но края му не се вижда!! :( Пак застудяване,пак валежи.. Чак до началото на февруари,че и повече. Малко взе да ми писва!! :lol: Поне малкия вече е навън и май ,добре му се отразява!!!
Радвайте се на съботата!!!
п.п. снощи беше Банго Васил, някой не празнува ли??? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #743 -: Януари 14, 2017, 12:47:53 pm »
Какви красоти и глезотийки само :P

Днес е наистина голяма шльокавица  :lol:
*
« Отговор #744 -: Януари 15, 2017, 19:32:00 pm »
Да пожелая приятна вечер,

Ние ходихме на пазар семейно с майка ми и брат ми, следобяд излизахме с детето за около час за по кафе с приятелка и сега си стоим на топло.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #745 -: Януари 16, 2017, 07:56:25 am »
Добро утро, раздумковци :)
Хайде на кафе и закуска, че два дни Зай я няма и няма кой да сложи  :wink:

Лека и спорна седмица :)
*
« Отговор #746 -: Януари 16, 2017, 08:28:03 am »
Дибро утро!  :)
Чудесна закуска, Пете, пия си кафенцето и аз. Децата станаха много рано тази сутрин, за малко успях да ги задържа в тяхната стая, но започнаха да ме убеждават, че са много, много гладни и трябваше да се заема със закуската.

Успешна седмица!  :)

« Последна редакция: Януари 16, 2017, 08:33:52 am от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #747 -: Януари 16, 2017, 09:13:39 am »
Добро утро, банда!
Днес пак е студено и мрачно. Не почва много добре новата седмица, но пак е по-добре от миналите. Беше гадно и студено, и гадно и затрупано със сняг, после киша и тая сутрин - лед. А аз ходих с детето до училище, че раницата яко тежи, пък и купони за стола трябваше да купя. А в стола една опашка ... кои купуват, кои презаверяват .... лудница.
Не ми харесва идеята за продължителен студ, ама мен никой не ме пита. И аз ще кажа, като Емо - „аман“. Уж бях решила да не мрънкам тая зима, ама това не се трае бре.
Както и да е ще го преживеем и това. Лек ден и лека седмица от мен!
*
« Отговор #748 -: Януари 16, 2017, 09:42:32 am »
Добро утро!! Пете,да си жива и здрава,добре хапнахме.. :D И тука мрачно и "ледено".. :( Пеше,нещо и на мен взе да ми писва,май!! :wink:
Нека е хубава седмицата ви,момичета! :D
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #749 -: Януари 16, 2017, 12:59:54 pm »
Хубава да е  седмицата  момичета и Рачо !
Сутринта  бе заледено навън   и хлъзгаво , след като вчера  беше   топло  и топящо се . Проблем за колите не знам дали има ,ама за пешеходците е   кошмар    -в уж най -хубавия град Бургас  - само дето си го хвалят местните  толкова   .  Е,  няма как да пресека  или от къде да мина  от купчините сняг     , колите   ...

*
« Отговор #750 -: Януари 17, 2017, 00:01:25 am »
Е, как може да се оплаквате от тази зима?! Ами, чудесна е. Днес едно момиче на летището в Цюрих беше с лятна рокля и сандали (и перфектен педикюр). Летяхме в същия самолет. Не знам багажът ли й се беше загубил някъде, но определено не беше облечена според климатичните условия в момента (валеше сняг).

« Отговор #751 -: Януари 17, 2017, 06:05:01 am »
Добро утро, мили раздумковци  :D
Нося ви италианско кафенце.
Студ било тук, вие да знаете как измръзнахме в Рим  :lol: Между 3 и 10 градуса беше, но някак си студено. Вчера кацнахме, тук беше -6 и ни беше добре. Егати работата  :lol:

Днес е Антоновден. Честито на празнуващите днес!

Хубав ден ви пожелавам!

« Последна редакция: Януари 17, 2017, 06:17:54 am от little_rabbit »
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #752 -: Януари 17, 2017, 08:20:24 am »
Добро утро, раздумковци!

Ето моята закуска :

Тук тихо и кротко си вали от вчера. А ей сега по тв. казаха, че до събота ще вали - красотъ :D. Странното е, че снощи, към 22 часа по нашата малка (наистина малка), квартална уличка мина снегорин  8O. Та чистят хората, колкото и както могат. Сега, че за пешеходци не е почистено е ясно. Като ходих вчера за малката - тротоарите покрай търговските обекти бяха чисти, или се чистеха в момента, макар че продължаваше да вали. Другите части на тротоара обаче ... тъцъ. Никой не е направил и минимално усилие да почисти. Даже подстъпите към пешеходните не са пипнати. Та като са минали снегорините и са натрупали купчини до тротоара, пресичането става „мисия невъзможна“. Изобщо прекрасни зимни кртинки.
Все едно - нека ви е добър поредния снежен ден!
*
« Отговор #753 -: Януари 17, 2017, 09:02:06 am »
Екстра си е времето, важното е само да сме подходящо обути и облечени. :)
аз нали съм пешеходец, та и на -20 си ходех, е малко повечко време ми отнемаше, но с апреските и скиорското яке се чувствам перфектно, ерго че отдолу съм по една блузка :)
Обаче на детето му се разпаднаха апреските в петъчната киша, направо й се отлепи подметката, та сега съм й дала моите, а аз ходя с други ботуши, пак стабилни, но не толкова топли.
Вчера се бях наконтила с ботуши с ток, не голям разбира се, но въпреки всичко поне 5 пъти щях да падна, така че, обличайте се и се обувайте добре и студа хич да не ви плаши. :lol:
*
« Отговор #754 -: Януари 17, 2017, 10:35:22 am »
Добър ден! Как сте? В очакване на поредното затрупване? :lol: При това,студено! :wink: Тук все още сме на дъжд!! :) Ама се готви,де. Пеше,супер закуска!! :D Зайо,благодарим за италианското еспресо,макар и студено,както се разбра. :wink:
Стеф,при нас , на някои, също се случват падания,дори без ток. :lol: Но обувките са важни!!! :)
Приятен вторник.
*
« Отговор #755 -: Януари 17, 2017, 14:57:56 pm »
На всички Тонита и Тончовци - честито!
При нас вече е готина киша - трети ден вали дъжд.
Но все още има сняг! Правете сметка какви количества са се изсипали тук.
« Отговор #756 -: Януари 18, 2017, 07:21:51 am »
Добро утро на Атанасовден! Честито на празнуващите!

Успешен ден, мили раздумковци  :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #757 -: Януари 18, 2017, 08:16:31 am »
Добро утро.
Зайко се завърна и си пое сервирането на кафе, ще ви предложа и закуската:

Честит Атанасовден ва всички празнуващи!
Уж според братята роми от днес идвало лятото ама ... От снощи ми се върти в главата една фраза от песен на Ку-ку:
„да се маха тая зимааа, да отива надалееееч“
Е да се маха, ама не ще. Тук вали, та вали - обилно и пухкаво (защото времето е меко). Трупа, но е много красиво. И това го казвам аз, дето по принцип мразя зима и студ и сняг. Ще видя следобед как е „пътната обстановка“  :D. Обикновено казват как е обстановката по шосетата и за колите, а нас пешеходците кучета ни яли.
Лек ден ви пожелавам!
*
« Отговор #758 -: Януари 18, 2017, 09:27:20 am »
Добро утро!  :)
Честито на всички, които празнуват днес!

от мен чайче  :)

Хубав ден на всички!

*
« Отговор #759 -: Януари 18, 2017, 11:10:25 am »
Здравейте! Честито на всички именници! :D да са здрави и щастливи и да я изпратят тая зима, най-накрая!!! :lol: Макар,че Пешето я харесва ,а и тук е приятна снежна идилия,искаме си топлото време вече!!! :wink:
Взимам си кафенце и от закуската и изчезвам.
Лека сряда!