И от мен Привет!
Злате, да споделиш какво си уловила
Моето книжно пазаруване вчера не беше едно от най-приятните преживявания, но все пак успях да се измъкна доволна от ситуацията. Първоначално мислех да се възползвам от 50%-тното намаление, което "Сиела" имаха за Деня на будителите, но то се оказа, меко казано, кошмарно. От сутринта сайтът им сдаде багажа и до ранния следобед нямаше изгледи нещо да се промени. Реших да посетя физически тяхна книжарница, но и там положението се оказа не по-розово. Първо, че книгите не бяха добре разграничени, т.е. кои се ползват от намалението и кои не, като изключим няколко книги на идателството, към които обаче нямаше кой знае какъв интерес. Ако пък случайно си избереш нещо, се налагаше да чакаш на опашка около час, за да бъдеш таксуван. Може би проблемът си е в мен, понеже аз чак такова търпение нямам, но просто се изнизах от там и поех към ежедневната си разходка. В последствие, се шмугнах в друга крайпътна книжарничка, от където си излезнах с ето тези книжлета:
Междувременно, заради сринатата система, от Сиела обявиха, че продължават кампанията до 24ч на 03.11, но само онлайн, което също е илюзия за момента, тъй като електронната им книжарница все още е бъгната.
Слънчев и топъл да е целият ви ден!
ПП: Благодаря за вече видимите и отделени опции за "непрочетени теми" - много са ми удобни. Вече не се налага да се ровя за аватар, за да стигна до тях