Ние още в неделя украсихме елхата , а след символичните снежинки , които видяхме оня ден , децата вече с нетърпение чакат дядо Коледа
.
Аз обичам Коледа .
Калоян отдавна е готов - той харесва и би се зарадвал на толкова много неща, че не ми е никак труден .
Добре , че не е проверил шкафа на баща си , че даже не съм скрила хубаво подаръка -от дядо Коледа пожела Джони черепа :
http://www.hippoland.net/johnyНа роднините даже си е казал от кого какво иска - конструктор лего замък , комплект голям несесер с принадлежности за рисуване , някаква хот уилс , ама още уточнява каква .Понеже баба и дядо му няма да знаят какво да му купят - от едното място ще е къщичката от Лидъл за оцветяване , а от другото- детски микроскоп .
Всякакви дреболии в допълнение -като интересни ръкавички , чорапки или касичка , потрмоне са добре дошли .
Поръчала съм му една пижама със супер герои и някаква светеща ръкавица изстрелвачка от Али- дано дойдат да ги сложим и тях под елхата . За баща му часовника вече пристигна .
Сега гледах намалени едни книжки за рисуване и оцветяване - ще ги взема - може да са му за имения ден , че то Ивановден е веднага след Нова година :
https://cleverbook.net/koledno-predlozhenie-za-nay-malkite-2-3-4-godishnite-214Въобще децата на 5 г. са много благодатна възраст за избор на подаръци - харесват много неща , играят с играчки , занимателни неща са им интересни .
Така за най- близките приятелчета ми е лесно - светещи мечове, конструктори , коли и т.н.
Племенниците ни вече са толкова големи , че им даваме пари - няма шанс да изберем ние подарък .
ЗА момиченце 3-ти клас - картина за рисуване по номера съм решила да взема .
Но момченца на същата възраст много ме затрудняват ? Едното е запален футболист , другото е по майсторене , разглобяван , сглобяване -
дайте идеи за тях ?
Идея -ако детето обича подобни неща- миналата година подарих абонамент за Детския нешънъл джеографик . Шегуваме се , че съм се изхитрила всеки месец да имат подарък от мен .
И да споделя - телевизията е ужас с рекламите !
Аз едва сега го установявам , защото у нас телевизор нямаме . Гледаме през интернет , като филмчетата , който Кало гледа не са прекъсвани от безброй реклами .
НО - при баба му бяхме , при дядо му - ами като се заблее в телевизора и то през 5 мин .реклама на разни неща на баснословни цени в Хипо , Комсед и не знам къде си - и той -мамо , може ли това , може ли онова . Тотални консуматори създават .