Честита нова година на порасналите ни деца и техните родители!
Бъдете много щастливи деца - смейте се, играйте и правете пакости умерено. Най-важното да сте здрави, за да са щастливи мама и тате!
Дани, дано запишеш Теди където ви е по сърце!
Аз да разкажа за преместването. Като подадох заявлението за преместване се оказа, че директорката е отпуск до края на годината. Така че взех отпусното на 3.01 и още същия ден записах Марти в новата година. На следващата сутрин го заведох със свито сърце. Учителката го посрещна усмихната взе го да му показва новата група и да го запознава с децата. Моя човек само се обърна каза чао и ме отсвири. На обяд говорих с госпожата - каза че всичко е наред, дошъл е треньора по футбол и Марти отишъл на тренировка, играл, ял, държал се сякаш е в тази група от първия час на първа група. Вечерта беше много доволен, но искал да си говори по телефона с две от децата от старата група. Говори, разказва, общо взето добре. Вчера пак с желание тръгна на градина, влезе си спокоен, вечерта като го взех вече беше разказал на децата и госпожата много нещо за наши пътувания, спортните състезания и ралито, на което ходи с баща си. На връщане ми каза, че иска децата от старата му група да дойдат в новата градина. Абе тъгува си за децата, а е лошо времето и няма как да ги събираме по площадките и да си вижда приятелчетата. За сега всичко е наред, да не се хваля, но не се и оплаквам. Днес вече получих инструкция да застана на прозореца, че да си пращаме въздушни целувки "за приятен ден"
Плюсовете май ще са повече от минусите на преместването. Резултата е следния:
- Ставаме по-рано
- Пътува с тролей до новата градина, а от спирката до градината растоянието е по-дълго от вкъщи до старата градина
- тъгува за децата, все още няма приятел в новата група
+ Новата градина е близо до офиса и поне вечер не тичам да го прибирам все от последните, не давам пари за такси /но май ще се наложи сутрин да се придвижвам с такси понякога/
+ Докато се прибираме пазарувам за вечерята от по-добри магазини отколкото кварталното магазинче, което бях принудена да ползвам до момента
+ Градината си е в центъра на града и като стане топло ще можем да си правим разходки
+ От градината ги водят на концерти, театри и други мероприятия, които са през деня /не е само театъра, който ходи по градините/
+ Госпожите още да не ги хваля, ама хайде и те да са в плюсовете
Утре ще се налага да излизаме с шейната. Весели пързалки и на вас
ПП. На Марто от баницата първия късмет беше "Ново начало". Другите не се броят, че той изръшка всичките...