Pesheck, какви са резултатите от прегледа -как е момата ?
Калоян напоследък се оплаква , че го боли корема , но не мога да разбера дали не симулира, защото много обича всякакви капки , сиропи и хапчета и повтаря , че трябва да му дам хапче ( аз давам смучещ витамин и казва , че му минало
) или иска да го заведа на лекар , за да му видели корема с апарата , с които гледали моето коремче и да видят какво има в неговия корем
По повод вече есенното настроение и време - на моя Калоян понеже все му е топло , сутринта в детската градина се съблича по тениска с къс ръкав и аз се засмях , че госпожата пак ще се шашка с него .
И в същия момент госпожата идва и обяснява на една майка да сложела потник на детето и за сън да спял с потник . Аз щях да се изцъкля да ви кажа . Калоян едвам се съгласи да сложи един суитчер заради госпожата - то си беше хладничко де все пак .
Тя притеснено заяви , че много се отвивал като спял- казах й да не го мисли , аз и вечер не го знам завит ли , отвит ли е в стаята си .
Като вземат да ги навличат тези деца , после потни били , болнави били .
Аз съм много зиморничава, за това опитвам детето да е калено и да не го обличам по моите усещания за студ ,а той сам си казва .
Още помня един случай от 1ва група, когато играели навън - така леко хладно време , но той събличал връхната дреха и не искал да се облече . Госпожите притеснени , една майка изкоментирала това дете защо не е облечено , но той категорично отказал и му казали , че ще го приберат сам в стаята тогава. В крайна сметка го заварих прибран сам в стаята , играе си , директорката стоеше при него, защото няма кой да друг и така .