Ще проговорят и ще ви се иска да имат копче за изключване.
Особено като заговорят двамата заедно, докато аз се опитвам да говоря с четвърти човек. Дребната се чувства някакси пренебрегната, ако брат й дълго време разказва нещо и започва да го прекъсва, говорейки си някакви съвсем други неща.
Иначе проговориха след 2-годишна възраст (синът ми със срички, сестра му май беше малко по-бърза, но не кой знае колко). На тригодишна възраст на младежа имахме профилактичен преглед при логопед, на който ни казаха, че бил назад с говора и прочие. Ами, човекът е с три езика. Какво да се направи?! А логопедката живее в държава, където страшно много деца са триезични. Не знам защо така се беше хванала. Разбира се, сега говори много и като начин на мислене е по-напред от връстниците си (според мен). Така че, ще проговорят децата, ще проходят, ще започнат и на гърне да ходят. За ината ви желая здрави нерви и по-малко да се връзвате. Дъщеря ми е голям инат, но гледам за определени неща да не й се впечатлявам и не ми е трудно с нея. Тя е човече със самочувствие, за разлика от брат си, и съм сигурна, че някой ден и вкъщи, и в работата ще е шеф.
Също като Елена на Стефи.
Вчера беше с температура. Днес вече е без и пее и танцува. Правихме и Коледни сладки. Явно вече расте и боледува по-бързо и леко.
Хубав ден, момичета!
П.с. Извинявайте, ако ви звуча назидателно. Не ми е това целта. Просто искам да ви кажа да не се впечатлявате толкова за разни дреболии. Децата ви са напълно нормални и здрави и всичко ще си дойде на мястото. Нямате причина да се притеснявате.