Като ви чета, аз явно съм случила на дете, пу, пу.
В банята имаме стол, беше пластмасов, сменихме го с алуминиев като по кафетата. Столът по принцип е за майка ми, че има проблеми жената, пък като е мокро изобщо не може да се задържи права. Иво се подпира на него, изплаквам с душа и цялото къпане е за 5 минути, после му мия зъбите 1 път и го оставям да си мие зъбите и той 1 път и е готов. Обаче той си ляга късно, между 21:30 и 22:00. Понякога се прибирам към 20:00 часа (след 2-ра смяна) и докато вечеряме, докато се помотаме и то станало време за лягане. Като си дойда по-рано, пък излизаме навън, че не знам извеждат ли ги или не, като го питам, ми отговаря, че не са излизали, пък той си чака разходката, иска да види децата в градинката, каките и лелите на пазара, да се вози на влакчето/ лодката/ кончето/ патето или на някоя друга свободна клатушка, да види как затварят магазините. И още куп такива забавления от типа да гледа батковците на фитнес площадката и да ги имитира. Най-натоварено ми е като има ходещи бебета на площадката, все внимавам да не ги бутне.
Сега ми примрънква, че искал да ходи и на английски, пък аз съзнателно не го записах, да не му стане много, че го записах на футбол и на танци. Обещах му догодина да го запиша на плуване, че все гледа като иде в градината до тоалетна и да пуска чешмите. Имам "агент" и ми се казва какви ги върши.