Здравейте!
И на мен ми е странна новата визия. Някак ми е трудно за проследяване на мненията и авторките им
. Но поздравления за промяната! С времето ще се подобри още.
Понеже сте на вълна ясла, да кажа и аз. Ние сме "ученици" от 1 септември и засега сме без отсъствия. Проблеми с адаптацията не сме имали още при първото ходене преди година. Нито те, нито аз
. Малко поплакваха докато влязат през първите три дни, а после дори не се обръщаха да ме погледнат. Сега са по-големи и вече проявяват капризи, но пак си ходят с удоволствие. Може и да е заради това, че са двама, а може би си е просто характер. Други дечица около нас свикваха с променлив успех, но в крайна сметка се адаптираха. Честно казано, не съм се интересувала как точно ги гледат в яслата, но виждам, че децата ми се чувстват добре там. Засега са ми споделяли, че лелите им се карат за разни провинения, но не винаги мога да съм сигурна кое е истина. Не си измислят, но интерпретацията им е все още бебешка
.
Моето притеснение по отношение на яслата е боледуването. Това, ако се промени, ще съм много доволна. Иначе трудно ще мога да кажа, че ходя на работа, като съм по месец в бонични.
При нас свалянето на памперса мина доста плавно и почти безпроблемно. Младежът обаче си има особеност и засега си държи на нея. Иска да ака само в памперс. Това ме дразни, но не мога да го оставя да се запече. Иначе си пишка в гърне или в тоалетна. Госпожицата почти едновременно свали и нощния памперс. При нея много рядко има инциденти все още. Ще видим как ще е през зимата.
И моите малчовци много се отвиват нощем. Това ми е единственото вълнение за спането им в самостоятелна стая. Струва ми се, че няма да има драми да се преместят. Но дотогава има поне три месеца - стаята е все още идея в главата ми
.
Хубави септемврийски дни на всички!