magi , кухня имате ли ?
Препоръката ми е за по-хубава и голяма , по-висока , от качествена пластмаса , а не от тези по-малките и евтини .
И не само за момичета е
, майки на момчета също могат да купят - гарантирано се ползва
И аксесоари към нея -разгледай из чуждестранни сайтове , макар и тук да има - тостер , кана , микровълнова , ютия с гладачна маса , щайга с режещи се плодове и зеленчуци , сладкишчета и храни , имаме една деляща се пица -много автентична на вид , тази не е нашата , но ето такава :
Калоян все още готви и са здрави - на ELC са повечето и си струват парите .
Аз бяха взела преди това едни евтини чашки и тенджерки , които се разпаднаха за нула време и изпочупиха . Тези , които купих после на ЕЛС все още са абсолютно ок.
За момичета даже си мисля , че е по-лесно с подаръците , защото се занимават и заиграват с подобни неща .
Също се сещам за малка масичка със столче, на която да си сядат и играят с играчки , рисуват и т.н . - сега има много красиви с приказни герои и децата им се радват .
Имаше едни малки детски столчета с герои и с вградена свирка -из левчетата даже ги имаше- голяма радост донесе и си сядаше на него доста време
Това са полезни и нужни неща.
Сетих се за още една играчка , която щом имаше батерии да работи , предизвикваше у всички голям смях и забава -фонтан с топки :
Просто беше с най-големите батерии и от все нямах под ръка . Иначе от малки до много по-големи много й се радваха .