Усмивки, Моника е гледала в яслата куклен театър, даже е седяла през цялото време.Мен много ме учуди това.Тя бързо губи интерес.
И Дани много ме изненада, защото още пролетта го водихме на цирк Бакански и го издържа целия. Дори по време на антракта напираше да се връща бързо вътре. Е, накрая, танцуваше между седалките и се разконцентрира, но важното е, че му хареса и се забавлява.
Аз не бях ходила на цирк от едно време и на мен също ми беше много интересно - особено номера с колелото и номера с моторите в сферата.
Иначе тези постановки, за които писах са специално направени. Обстановката е доста разчупена. Можеш да седнеш, да полегнеш на килимче и така да гледаш. Можеш да се разхождаш, стига да не пречиш на другите, разбира се.
В "Бебешка пиеса" има само движения, звуци, светлини. Като някакъв визуален спектакъл по-скоро е направено.
А в "Усмихни се" има кратка история и е с възпитателна цел.
По 25-30 мин са, за да не омръзват. И накрая оставят децата да поиграят с декора. Раздават им топки или маракаси. На едната пиеса им пуснаха машина за сапунени балони и беше голяма забава.
Сега тази новата, която съм набелязала е за мааалко по-големи и ще видим как ще е.