....все още не съм ходила с двамата на море,но най-хубавото ми море беше когато Вера бе на 3г
Алексче, ей това ти е ключовото и3речение, според мен
Божидар на 3г вече ни ра3бира, чува ни понякога, но може би просто не е голямо диваче и си се 3аиграва; ако има някое дете на бли3ка въ3раст бър3о си намират игра и остава да ги следим само нон-стоп къде и какво правят
Обаче това дребното е голям инат - пищи, реве, ако не е на нейното, ако не получва цялото внимание. Режимите им доста се ра3минават - той може да играе с децата до 22-23 часа, тя 3аспива най-късно в 8-9 и то ако се 3абавим са едни писъциии. После сутринта той обича да си поспи, а тя куква в 6-7 часа и а3 или мъж ми я грабваме навън да остави батко да се наспи, че нали уж е на почивка, а и ако не се наспи и той става кисел. Тя и на обяд не спи като хората, а той може да си дръпне 3 часа сън и да не му стигне. Кой кога му се яде, спи, играе - правим схеми да са доволни и двамата
Както ка3ва Мешко - по-скоро смяна на обстановката, отколкото почивка 3а родителите. Като прибавим и помъкването на препълнена кола с багажи, товарене, после обратно събиране, рев по пътя... Обаче пък децата се 3абавляват, надявам се се каляват и 3а това си струва лудницата. Хихи успокоявам си се тука, че ваканцията ни не е чист ма3охи3ъм
И най-важното - да се приберем всички живи и 3драви, а децата доволни