Здравейте, все да пиша, но нещо много ме мързи. Малкият и аз сме при майка ми и баща ми и за е кеф за него, но мен ми е скучно. Тази седмица се прибираме към София, но ми е странна дори мисълта за това, че почти 2 месеца сме в малък провинциален град. Предстои му и ваксина по другата седмица. Нямам търпение да дойде време за морето, този път сме с него /само да е здрав/.
Относно пъпките от комари и насекоми, ние си имаме проблем отдавна - много бавно зарастват, а мажем с какво ли не 🤔🤔🤔 Тук пак имаше по бузите пъпки преди време и отидохме до личната лекарка на майка ми, която е и педиатър. Та тя ни изписа "синьо багрило" /Пиоктанин/. Е, много цапащо вещество, от което пъпките му изчезнаха на 3-я ден! Но после четох за Пиоктанина доста отрицателни мнения и малко се поколебах при други пъпки от ухапвания, но все пак прецених, че лекар го е изписал и пак го мазнах и отново завяхнаха на 2/3-ти ден.
Иначе и при нас е страшно бягане , само тича и не слуша, но поне като е в двора на къщата е по- лесно и безопасно да го гоня.
Слава Богу си спи по часовник, режимът му не се е променил много...
Та това от нас 😊😊😊
Изпращам много прегръдки на всички мами, Рачо и малки дечица.