Стефи,супер програма.Децата не трябва да се оставят да скучаят и е прекрасно,когато пътуват,движат се и прекарва повече време сред природата.
И Гошко беше на лагер-за пръв път.С преходи в планината,по еко пътеки,катерене по въжени пътеки,уроци по ориентиране и оцеляване в планината.Е,разбира се-и дискотеки и вечери на талантите.Припявал на едно момиче,даже повече танцувал около нея,но спечелил много фенове.Преследвали го за автографи,разправя. Сприятелил се и с момчета и момичета,вкл. - по-големи,което много ме зарадва.Наблюдавам,че някои от днешните деца,просто не умеят да общуват и да завързват приятелствч.Радвам се,че при него стчва с лекота.
Сега отмаря,на село.Сбира сили за морето с нас и братята си.После -пак на село и тук -на плуване.
Има обещани няколко дни на кемпер с нашите кумци.Май ще бъде в Пирин.Миналата година беше с тях на море.
И последните дни преди училище-малко в Гърция с цялото семейство.
Много ми се иска да го заведа на Рилските езера или да качим заедно Мусала,както Стеф се канят,но съм вързана с малките.През цялата ми отпуска аа ще си ги гледам,ама ще видим,може да измислим нещо.