Бебе, благодаря, че ме успокои. Ние сме си дундуринки, защото нали аз съм, а тя каквото хапне и се лепи. Не са ѝ мн кг, но е една идея по-нисичка и съответно изглежда леко пухкавка, та може и от това да е. Ще видим във вторник каква е хавата, щях още.утре да я заведа, но в понеделник нашата доФторица ходи по бебета и я няма в кабинета.
Относно храната , специално за месата, допреди да тръгнею на кухня (преди 2 седмици), всички са били домашни от леля ми, а сиренето уж проверена марка Домлян (на моя позната мъжът ѝ работи там, та той гарантира), уж все внимавам какво давам, но то вече био продуктът се превръща в утопия, предвид замърсените впдни източници и водата. Направо сме я разсипали тази природа
Иначе за инатите сме същите, голямо тръшкане се тръшка напоследък, реве навън все едно я колят, ако не я заведа на пързалката или пък ако види нещо, което много иска да докопа. Онзи ден в Лидл видя една жена да раьглежда детска книжка с теърди корици и като взе да да се тръшка, да пищи и жената ѝ я бутна в ръцете, в следващата секунда вече я беше понадъвкала, та се наложи да я купя(тя вкъщи има две гумени книжки, та си помисли, че и тази е такава). И сега ляга става с тая книжка, а на мен ми е мъчно, че вече е нагризана.
Много обичам Казанлък, Бебе, любимо градче ми е и при първа въьможност ще го посетим отново, че от бременна не съм ходила. Преди, като живеехме в Сопот, често се отбивахме, защото си ми е слабост, а и преди години пих от лъвската чешма, та все нещо натам ме влече 😂 Вие къде живеете?