Добро утро, момичета!
Леле, колко много се е изписало! Надявам се, че всички сте добре - и физически и психически
Ние бяхме на преглед, нещата са добре, нашето човече вече е малко над 2300, терминът рязко мръдна от 16.01 на 24.12
, но така или иначе е Божа работа кога ще се появи.
Аз имам желание да родя при лекаря, който следи бременността, проблемът е ,че той е на разположение целият декември и януари, с изключение на 4 дни, които са точно 5,6,7,8 януари
Та се надявам законите на Мърфи да не сработят (не че ако съвпадне с отсъствието на лекаря, ще остана неродила де).
За килограмите да си кажа и аз - аз вече съм +16кг, но се чувствам много добре, не знам как са станали толкова, не съм си сменила режима на хранене, но си качвам. По едно време се бях шашнала, защото шкембето ми е доста голямо, няколко пъти ме питаха как още не съм родила и да не би да са близнаци... Околоплодните ми води са малко повечко, но засега не е проблемно.
Да ви кажа последно, че пак се олях с писането - последно време съм в някакво прекрасно настроение, може би е заради наближаващото събитие и ориентирането към покупки. В главата ми се е загнездило разбирането, че вече искам да идва раждането и да се прибера вкъщи с бебето