Добро утро на всички!
по темата за апетита и килограмите, както каза Мира, пак че апетитът се появи чак сега
Силве, чудесно се развива човечето
както каза нашия лекар - не расте само мама, а и бебето
колко много качи за 1 месец ти? Какво показва белтъкът и албуминът?
Лукреция, според мен килограмите ти са прекрасни. Аз за моята настинка вземах Осцилококцинум и витамин Ц, а за носа - Куикс спрей с алое и балсам Колд "Хималая" за отпушване. Смуках Фитолор+лукчета.
DreamOn, плодовете и зеленчуците са добър вариант за залъгване на нечовешкия град, но манджата си е манджа
Да ви кажа, аз досега съм +14кг, но не ги усещам толкова. Висока съм 176см, т.е. вече съм 81кг. По отношение на килограмите се чувствам добре. Аз за щастие нямах гадене и повръщане през нито един етап на бременността, нямам и промяна в апетита. Но си качвам малко по малко всеки месец. Дори питах и мъжа ми, дали забелязва промяна в храненето ми, защото аз наистина не намирам промяна, нито ми се прияжда рязко нещо, нито съм променила количествата - и той не вижда промяна.
Преди бременността закусвах рядко, не ми беше проблем да пропускам хранения, но сега от отговорност към малкото човече, гледам да не пропускам хранене, вместо 3 големи порции, гледам да има малки междинни хранения (плод, ядки, бисквитки), за да не се стига до крайности.
Майка ми и баба ми са качвали по много при 1вата си бременност - около 40 и няколко килограма, били са като китове, затова се очаква аз да стана поне хипопотам
Снаха ми се вманиачи и гладува през 9те месеца, което за мен не е нормално
Целувки и се пазете!