Нани, чувала съм, че ако се правят повече разходки, помага при някои момичета, за да подканят бебковците да се появят на бял свят.
На мен са ми препоръчали поне един час ходене през ден. Ако е всеки ден, най-добре.
А последния месец от бременността, казват, че било добре да станат два часа на ден ходене. Един час сутринта и после следобяд пак. Ако искаш, поразходи се тези дни малко повече и ще видим!!! Но вече не остана: време й е на твоята бузана вече да се появява, ама с характер от сега: когато тя си реши, не когато мама иска!!!
Крис, как сте днес, мила?
Мира, аз също много се задъхвах преди да започна да се движа по-активно. А беше и по-топло тогава. Правиш ли някакви упражнения? Опитай да се движиш повечко с твоето темпо разбира се и може да се почувстваш по-добре!
Яна, наистина плодовете, треволяците, както казва Цветето, и фибрата много помагат при запек. При мен дисконфортът, който предизвиква запекът е ужасяващ. Болки в корема, чувство все едно съм надут плондер, т.н.... Затова се тъпча с кивита и круши дори и да не ми се ядат. Две кивита сутрин задължително. Даже вече не са ми никак вкусни, нали ги ям ща не ща... Крушата има същия ефект при мен! Иначе аз не приемам медикаменти. Надявам се да откриеш какво ти помага и на теб.
Лек ден и от мен!