Здравейте,
Крис, наистина трябва да се успокоите. Знам, че не е лесно, но всичко ще се оправи! Под постоянене лекарски контрол си. Вече си в 34 г. с., а това означава, че бебка е добре развита и ако се наложи да се появи на бял свят сега, всичко ще е наред. Следя проблемите, които имаше по време на бременността ти, наистина е много стресиращо, но скоро всичко ще се оправи. Вярвай! Пиши ни, моля те, как е минало при твоя лекар. Много късмет!
Нани, вие как сте? Браво на вас! Колко е послушна малката ви принцеса... Знае си тя, че при мама си е най-добре!!!
Силвия, радвам се да те видя отново! Нашите случаи са доста сходни: второ детенце, първите са момиченца, сега чакаме момченца. Ти си само със седмица и половина по-ранен термин от моя, макар че то там вече не се знае...
При мен нищо ново, нямам оплаквания засега. В сряда ще ходя да видя какви са ми резултатите от изследванията при втория триместър, но иначе след някой ден вече влизам в третия!!! А следващата ни цреща с малкия мъж е предвидена за 5-ти октомври! Нямам търпение!
На всички момичета пожелавам една прекрасна БЕЗПРОБЛЕМНА седмица!