Mirracles, ние започнахме да пазаруваме в началото на 8мия месец и сега вече си имаме всичко. Суеверните около мен само ми казват, че не трябвало предварително нищо да се купува, но смятам, че съвременните мами искаме да сме подготвени с хубави неща. Не мога да си представя, че ще влезна да раждам и мъжа ми през това време ще обикаля да пазарува
Даже малко се дразня на бабините деветини от сорта : "Бебето не трябва да се извежда до 40тия ден", "Зърната трябва да се подготвят за кърмене с груба кърпа", "Ехографът е опасен за бебето".
Момичета, вие имате ли сблъсъци с такива изказвания? Ужасно е, когато някой се опитва да ти каже какво да правиш с твоето си бебе.
Cvetence87, аз вече мразя жеги, а по принцип обичам лятото. Сега само чакам да захладнее. По цял ден съм уморена, вечер се потя (дори и да съм на климатик), а за разходка не искам и да си помислям.
Mirracles, наистина е трудничко с избора на име. Ние се бяхме разбрали, че ако е момиче, аз ще избера името. Измислила съм име, което ми харесва и май то ще остане, освен ако не променим нещо в последния момент.