Здравейте, момичета
Какви хубави новини съм пропуснала вчера
Сладка, Поли, честити да са ви бебешорчетата! Бързо възстановяване!
СтелиНики, и аз като Поли, винаги нося стерилна урина, дори да не се изисква такава. Контейнерчето си е с капаче, а и се избягва попадането на случайни бактерии при даването на обикновена урина. Дано да не ти се налага да лекуваш бактерии! Но, това е често явление при бременните и си се назначава лечение.
Отново ви благодаря за подкрепата, момичета
След изследванията от вчера, се оказа, че за 3дни диета (в които се тъпках с плодове, а не е трябвало) съм свалила захарта ( и на трите часа) в нормални граници. Глекирания хемоглобин показа, че предходните месеци захарта ми е била ОК. С-пептида също е в граници (ендокриноложката коментира, че панкреаса ми имал още запас). НО инсулина е ужас! На гладно си е в референтни граници, но след обременяване толкова много скача... Панкреаса ми произвежда инсулин като луд на първия и втория час. Нома индекса ми (3.5) показва, че съм в рискова група за диабет. Излиза, че съм с инсулинова резистентност
което не отменя рисковете за бебка и за мен
Продължавам с диетата и ме праща за консултация в клиника по ендокринология акад. Ив. Пенчев. Някой да има досег с нея?
Отивам да горя глюкоза
А на вас хубав ден