Здравейте момичета
Сън_смайл, надявам се, че се чувстваш по-добре! Стискам палци бързо да се стабилизираш!
Форестчеее
Честита ти радост! Да сте живи и здрави и много щстливи
Мира, фраксито приключих да го бия в корема и започнах в бедрата в 20+2гс. По това време, вече корема ми се опъна и не можех да хващам гънка. То, никъде не мога да си хвана гънка....
имам много странна кожа ли?! месо ли!? незнам...единствено ми е лесно да си изтегля кожна гънка в зоната между китката и лакътя, но за там не съм чувала да може да се бие подкожно
И така: краката ми са вече насинени, с големи топчета - всяка инжекция прави подутина. В корема се справях мноооого по-добре. Ръцете съм ги оставила за последно
За магнезия, не се сещам дали писах, но от 20-тина дни си пия по едно прахче сутрин, а не чакам да стане нужда да го пия. Въпреки това, се случва, при натоварване да ме понаболи ниско долу.
Док от Щерев смята, че но-шпато не е добре да се пие в тези седмици, докато док от ЖК каза, че ако се налага мога да взимам и но-шпа, освен магнезия.
Иначе, от жегите и висенето прав, си имам подуване на ходилата и дланите. Болят ме и колената, но това си е от килцата
Вече съм качила 14кг . Уж наблягам на много плодове и зеленчуци, нооо си хапвам и сладичко
За плажа: още през май питах док и нямам забрана. Разбира се, не смятам, както други години да се пльосна да се пека в 14 часа
Рано сутрин или привечер ще ходя.
Моя приятелка ме посъветва или да си мажа коремчето с висок фактор или да си го покривам, защото кожата много ще пострада от слънцето (да не се изсуши много).
Криси08, сигурно не е лесно в последните дни. Стискам палци всичко да мине по мед и масло, а ти да си мнооого спокойна
Поли, много сте пораснали, браво! А още малко и ще можеш да пощипваш сладките бузки
на всички