Sun_smile, и аз усещам бебка под пъпа, на нивото на пъпа и към 2-3см над него. Според мен е рано още бебетата да се усещат високо, защото тепърва ще растат доста.
Silvia29, чудесно е, че при теб се развиват добре нещата. Напоследък си говоря с майки, които имат второ дете и се оказва, че през първите няколко месеца от раждането на второто, на първите деца им е трудно да възприемат новия член и изпитват ревност. Може би трябва да се подхожда внимателно и търпеливо.
Момичета, аз пия магнезий по 1к дневно и при нужда са ми казали да пия прахче магнезий + но-шпа. На курсовете за бременни ни предупредиха, че като мине първата седмица на 9ти месец, магнезият трябва да се спре, така че като наближи ще питам моята АГ. От време на време усещам напрежение и лека болка ниско долу. Предполагам, че заради увеличения натиск върху матката.
Ние няма да ходим на море, колкото и да ми се иска. Притеснявам се не толкова за водата и слънцето, колкото за вирусите, които върлуват. Често на морето ме хващат вируси с повръщане и затова няма да рискувам. Да не говорим, че единия път стигнах до болница и системи. Така че, момичета, пазете се много.