Хм странно.Тъкмо към 16 часа ви написах едно приатноо писмо и доволна от себе си,да ама не,не съм го публикувала. Е почвам от начало
Добър ден.Как хубаво напичаше днес,найстина настроението е някак по-друго.
Аз да се похваля,свалиха ми конците от коремчето.По друго е.Видяхме се за пореден път с бебче,добре си е отговаря си на дните.Удивявам се колко бързо расте и колко по-различно е всеки път,а са минали едва 5 дни от последния преглед.Нека расте,това му е работата и ние ще пораснем голями
DreamOn
Чета ,че се ядосваш за изледванията.Ох на мен това с ядосването ми е толкова чуждо в момента.Днес ги гледам и едни девйко ядосват се,че графика на доки върви с 30 мин. закъснение.Аз една ухилена,чуждо ми е.Предвам ти от моето спокойствие
Mirracles
Аз също мисля като теб,докато виж нашия татко ме размива много.Разговор от снощи:
Аз:Ти знаеш ли,че на 1.12 е първата ФМ и ако имаме късмет може да разберем пола
Той:Виж сега,вземи им обясни на докторите,че той пола е ясен,да не те занимават-момченце е
Така се забавляваме ние
silvia29
Нека си е шишко.Както бабите казват изгледано дете ще.Той си знае кога да излезе.
Относно мен,аз се завръщам на работа бавно и славно.Искрен се надявам,че сега след серклажа ще имам малко повечко време,в смисъл няма да се наложи да лежа от 20г.с ,а ще започна няколко седмички по-късно.В крана сметка в името на бебчо съм готова на всичко.Гадно не гадно ще го изтрая.За това сега се наслаждавам на всички възможни движения и разходки