Здравейте, мили дами!
Надявам се всички да сте добре!!!
Тути, според мен си в края на шеста седмица. Понякога толкова рано е трудно да се засече сърдечна дейност, а и много зависи с каква техника разполага докторът, който те преглежда. Опитай се да се настроиш позитивно. Знам колко е трудно да се постигне, но е много важно да си спокойна. Ще видиш как следващата седмица ще ни зарадваш с едно туптящо сърце!
Поради тази причина, за да не притесняват излишно бъдещата майка, тук при нас по здравната каса, обикновено правят първия преглед в 11-12-та седмица.
Бебешок, чудесно е, че си спокойна. Браво! Стискам палци всичко да мине ОК.
Мира, ще ви кажат ли следващата седмица пола на бебко или още не??? Много съм любопита
....
И аз в понеделник съм на преглед. Ще ви разказвам какво са ми казали. Последния път екографът измести датата на раждане с две седмици заради размерите на бебко. Така, че някъде средата на декември, ама то там се не знаее
.... Иначе тези дни се чувствам доста изморена следобедите и другата седмица ще се пробвам да изляза в болнични. Просто трябва да намля темпото и да спра да мисля толкова за работата, а повечко за бебко.
Цвете, Силвия, как сте? Нещо не се включвате тези дни...
Пожелавам ви лека вечер, а аз най-после приключвам работа за днес и се прибирам....